logomobiel

Welkom op de website van De Dolle Diva's.

Wij zijn een enthousiast vrouwenkoor uit Nieuwegein, opgericht in 2003 door Joke van Soest. Ons repertoire is uitsluitend Nederlandstalig en varieert van vrolijke meezingers tot mooie luisterliedjes! 

Onze Repetities

De repetities worden onder muzikale begeleiding van onze accordeonisten Ank, Sylvia, Bettie en Henny en drummer Dick gehouden op de donderdagavonden van 19:30 uur - 21:30 uur in de Brede School aan de Lupinestraat 23 te Nieuwegein. Dit alles onder leiding van onze dirigente Ria Aukes. 

Optredens

In de afgelopen jaren heeft het koor op verzoek reeds vele optredens verzorgd. Uitnodigingen voor een optreden komen vooral van verzorgingshuizen, bejaardencentra, woongroepen en plaatselijke verenigingen. Daarnaast zijn er ook verzoeken voor feesten en partijen. Op Festivals zijn wij ook geregeld van de partij. Al met al een leuke uitdaging voor het koor om met haar inbreng voor een gezellige stemming te zorgen. 

Verdere activiteiten

Aan het eind van het seizoen wordt door en voor de leden een slotavond georganiseerd. Een vast gegeven is dat men dan eerst gezamenlijk aan de dis zit en dat daarna iets leuks wordt georganiseerd. Op deze wijze hebben wij vele onvermoede talenten bij elkaar kunnen ontdekken.

Op deze website heeft u het e.e.a over ons kunnen lezen, zien en horen. Wilt u na uw bezoek op onze website een bericht achter laten in ons gastenboek ? klik hier...